Publicis MSL søker Byråleder

Søknadsfrist:
31. januar 2024

Arbeidssted:
Oslo

Publicis MSL er et PR-drevet kommunikasjonsbyrå som leverer strategiske og operative kommunikasjonstjenester innenfor både markeds- og selskapskommunikasjon. Publicis MSL kjennetegnes av leveranser på et høyt faglig nivå, kombinert med et stort engasjement for kundene våre. Hverdagen vår preges av høyt tempo og stor variasjon i arbeidsoppgavene. Publicis MSL jobber i dag med en rekke toneangivende, norske og internasjonale virksomheter med kommunikasjonsbehov både nasjonalt og internasjonalt.

Jobb-beskrivelse

Denne stillingen gir deg muligheten til å lede et av Norges fremste PR-byråer (i hvert fall ifølge oss!). Du vil få gleden av å lede en gjeng smarte og engasjerte folk, hvor din evne til å motivere og videreutvikle et sterkt faglig team blir sentral. Rollen innebærer å navigere i et større miljø både nasjonalt og globalt, samtidig som du må kunne definere en klar retning for Publicis MSL som en markant utfordrer blant våre konkurrenter.

Kvalifikasjoner

  • Har mastergrad innen kommunikasjon, markedsføring, økonomi, jus, samfunnsfag eller lignende.
  • Kan være en motivator, faglig spydspiss og leder, mer enn en administrator.
  • Har minst fem års ledererfaring fra større organisasjoner hvor høyt arbeidstempo er en del av hverdagen.
  • Har jobbet strategisk, operativt og taktisk med PR og strategisk kommunikasjon, enten i eller for større selskaper eller organisasjoner. Det er en fordel med erfaring fra kommunikasjonsbyrå og fra påvirkningsarbeid og myndighetskontakt.
  • Har en bredde i erfaring, og har helst jobbet med, eller i, flere sektorer og bransjer.
  • Har sterke lederegenskaper og er god til å skape entusiasme.
  • Har gode språkferdigheter: Flytende norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
Har sterk kommersiell teft.
  • Kan fungere som en faglig dyktig og tillitsvekkende rådgiver for våre kunder.
  • Det er også en fordel om du er relativt god i Morgenbladet-quizen.

Ytterligere informasjon

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget.

Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid.

Du får også oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Konkurransedyktige betingelser. Heltidsstilling. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum.

Spørsmål til stillingen tas med Bjørn Polmar

Søknadsfrist: 31. januar

Oppstart: Våren 2024

Søknad og CV sendes her.

Publicis er en av de ledende byrågrupperingene i kommunikasjonsbransjen, både i Norge og globalt. I Oslo er vi 190 ansatte som jobber på tvers av byråene Kitchen, Starcom og MSL. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig ledende innenfor våre kjerneområder merkevare-/kommunikasjonsrådgivning, kreativitet, media, PR og teknologi. Med utgangspunkt i kundenes behov setter vi sammen riktig kompetanse og team på tvers av fagområdene for å løse deres utfordringer. Dette gir bedre og mer helhetlige løsninger, effektive prosesser, sterkere resultater og vekst for våre kunder. Vi kaller det Power of One. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 95.000 ansatte.

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har 85.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Om Publicis

HER FINNER DU OSS

Apotekergaten 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER