Design

I designavdelingen samarbeider vi med noen av Skandinavias største merkevarer. Her jobber vi multidisiplinært for å skape unike og målrettede løsninger som resonnerer med merkevare og målgruppe. Resultatet er distinkte og direkte designløsninger som funker – uavhengig av medium og format.

Visuell identitet

Vi skaper distinkte grafiske identiteter basert på konsept og strategi. God merkevaredesign er praktisk og målbevisst. Med design basert på en overordnet idé og strategisk posisjonering, trer merkevaren og budskapet frem i målgruppens bevissthet. Vi vedlikeholder noen av Skandinavias største merkevarer, og har ledende kompetanse i å forsterke, definere og rydde opp i eksisterende grafiske identiteter.

Digital design

Vi lager statisk og bevegelig design for alle flater, fra digitale annonser til design på store fysiske bannere og hele nettsider. Våre designere er hands on fra idé til publisering, og i samarbeid med Publicis-husets tech-eksperter har vi kompetansen som gjør at vi kan utnytte alle de unike mulighetene digital design har å by på.  

Magasin og publikasjoner

Vi har utstrakt erfaring med magasiner og publikasjoner, og vi har produsert design for alt fra tradisjonell trykk til mer eksperimentelle formater. Med effektiv og hensiktsrettet design overfører vi merkevaren din til trykte overflater, og med vår kunnskap om layout og visuell kommunikasjon kan vi skape noe unikt innenfor strategibestemte rammer.  

Illustrasjon

Lang erfaring har gjort oss gode på illustrasjon. Enten det gjelder tematikk som er vanskelig å forklare ved bruk av foto eller kommunikasjon som blir enda sterkere når den er gjort med penn og pensel, kan vi skape illustrasjoner som forsterker ditt budskap. I samarbeid med husets filmavdeling og våre kreatører kan vi gi liv til ditt illustrerte merkevareunivers med animasjoner.  

Omgivelse og pakkedesign

Vi jobber med omgivelsesdesign og pakkedesign for store aktører innen retail og service. Vi gir kunden din en nøye planlagt kundereise basert på innsikt og strategi. Med god omgivelsesdesign og pakkedesign får kunden en helhetlig og givende opplevelse knyttet til dine butikker og produkter.

MENY bestemte seg for å hjelpe og samlet over 3000 norske matskatter under hashtaggen #kjøplokalmat. Så kuttet man prisen, og i tillegg lovet man å betale tilbake 10% av fortjenesten til produsentene.

MENY #kjøplokalmat

Les mer

Fretex ønsker å motivere og inspirere til å gi bort brukt til jul. Derfor inviterte de bandet No. 4 til å holde en julekonsert i en av butikkene. Det var bare en liten hake; alt av instrumenter, klær, rekvisita til scenen måtte finnes på Fretex.

Fretex Gjenklang

Les mer

Lyst til å slå av en prat?

Henrik Josefsson

Head of design

henrik.josefsson@publicis.no
(+46) 72 176 43 99

pappaperm

Henrik Josefsson smiler til kamera

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER