Søknadsfrist:
11. august 2024

Arbeidssted:
Oslo

Bli en del av Publicis – En av de ledende byrågrupperingene både i Norge og globalt. I Oslo er vi 190 ansatte som jobber på tvers av byråene Kitchen, Starcom og MSL. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig ledende innenfor våre kjerneområder merkevare-/kommunikasjonsrådgivning, kreativitet, media, PR og teknologi. Med utgangspunkt i kundenes behov setter vi sammen riktig kompetanse og team på tvers av fagområdene for å løse deres utfordringer. Dette gir bedre og mer helhetlige løsninger, effektive prosesser, sterkere resultater og vekst for våre kunder. Vi kaller det Power of One. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 100.000 ansatte.

Publicis Starcom søker digital markedsfører innen betalt søk / SEM

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget.

Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid.

Du vil oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Du vil også ha tilgang til blant annet:

 • Konkurransedyktig lønn og omfattende helse, livs- og reiseforsikring.
 • Fleksible arbeidstider som tilrettelegger work-life-balance.
 • Kompensasjon for trening gjennom SATS, Bruce, Mash. Samt rabatterte tilbud.
 • Tilgang til vår fantastiske massør på kontoret.
 • Tilgang til en rekke kurs for faglig og personlig utvikling gjennom vår globale læringsplattform - Marcel.

Jobb-beskrivelse:

Publicis Starcom er et fullservice mediebyrå med kompetanse innen kommunikasjon, medier og teknologi. Vi sørger for at innhold, medieflater og data spiller på lag, med mål om å skape gode forbrukeropplevelser og solide resultater for kunden.

Vi er nå på jakt etter en ny rådgiver innen betalt søk (SEM). Stillingen er definert som en 100 % stilling med fast ansettelse. Du vil inngå i et voksende performance miljø, og være en del av teamet som jobber med betalt søk innen vår digitale avdeling. Rollen er en operativ spesialist-rolle, og innebærer å planlegge, sette opp, optimalisere og analysere våre kunders tilstedeværelse i søkemotorer som Google og Bing.

Stillingen krever en høy grad av proaktivitet både mot kunde og internt, dvs. ta initiativ på egenhånd, foreslå nye løsninger, tiltak til forbedringer samt fokus på at vi har gode rutiner og følger best practice.

Arbeidsoppgaver:

 • Du vil være en sentral og aktiv digital rådgiver innenfor betalt søk for flere av selskapets viktigste kunder.
 • Kjøp og plassering av annonser i Google Ads og Bing, herunder sette opp søkekonto, optimalisere og ha kontroll på budsjetter til kundene.
 • Du vil ta i bruk nye produkter og løsninger fra Google/Bing, og være eksperten på produktene (f.eks Performance Max)
 • Oversikt og kontroll over kunders trackingpunkter samt aktivt utforske hvordan disse benyttes best mulig for å oppnå ønskede resultater
 • Du vil rapportere og finne innsikt i kampanjene, samt aktivt søke ny informasjon som kan bedre våre kunders ROAS.
 • Du vil kunne delta i kundemøter, samt ha muligheten til å presentere strategier og rapporter. I tillegg utfordre kunde og komme med nye løsninger innenfor betalt søk.
 • Delta i diskusjoner om hva det skal optimeres mot, for eksempel hvor mye man skal vektlegge branding-aktiviteter i forhold til ren resultatbasert markedsføring
 • Du vil ha god kontroll på kundeavtalen som er relevant for at medieplaner, rapporter og budsjetter til enhver tid er korrekte.

Kvalifikasjoner

Er du klar for å utfordre, ta ansvar og utforme ideer som vil skape effekt for kundene? Da kan det være deg vi er på utkikk etter.

Vi ser etter kandidater med stor interesse for digital markedsføring, gjerne med noe erfaring fra betalt søk (0-3 års erfaring). Du har høyere akademisk utdannelse med gode resultater innen markedsføring eller økonomi/samfunnsøkonomi og du er over snittet analytisk anlagt.

 • Du tar ansvar og er selvstendig med egne meninger og ideer.
 • Du har gode samarbeidsevner med kunder så vel som kolleger.
 • Du trives med å jobbe med tall og er analytisk.
 • Du er strukturert og god til å planlegge.
 • Du trives i en hektisk arbeidshverdag med høyt tempo. 
 • Du innehar forståelse for språk og uttrykk i det digitale kjøpet – CPM, CPMV, CPC, CPO, dekning, frekvens o.l
 • Du har gjerne kjennskap til Google-produkter som Google Ads, Keyword Planner, Search Ads 360 etc.
 • Du er komfortabel med å jobbe med tall og budsjetter.
 • Du har forståelse for digital markedsføring erfaring og er nysgjerrig på et fagfelt som stadig er i utvikling.

Ytterligere informasjon

Spørsmål til selskapet og stillinger tas med Victoria Romberg

Legg ved søknad, CV og vitnemål. Søknader uten vitnemål vil ikke bli vurdert.

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 11.08.2024

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har 85.000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og sterke faglig innenfor våre kjerneområder strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Om Publicis

HER FINNER DU OSS

Apotekergaten 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER