Publicis Starcom søker erfaren kundeansvarlig

Publicis er en av de ledende byrågrupperingene i kommunikasjonsbransjen, både i Norge og globalt. I Oslo er vi 190 ansatte som jobber på tvers av byråene Kitchen, Starcom og MSL. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig ledende innenfor våre kjerneområder merkevare-/kommunikasjonsrådgivning, kreativitet, media, PR og teknologi. Med utgangspunkt i kundenes behov setter vi sammen riktig kompetanse og team på tvers av fagområdene for å løse deres utfordringer. Dette gir bedre og mer helhetlige løsninger, effektive prosesser, sterkere resultater og vekst for våre kunder. Vi kaller det Power of One. Globalt er Publicis representert i 130 land og har over 100.000 ansatte.

Søknadsfrist:
Fortløpende

Arbeidssted:
Oslo

Jobb-beskrivelse

Dette er en sjelden mulighet til å tre inn i en spennende stilling i et av Norges ledende mediebyrå.

Målsetningen til en kundeansvarlig i Starcom er å skape resultater gjennom kommunikasjon og smarte medieløsninger som gir effekt for våre kunder. Du skal lede og organisere salgs- og markedsføringskampanjer for en portefølje av våre største kunder, og blir en sentral medarbeider på teamet og i arbeidet med å drive både kunde, team og byrået fremover. I Starcom og Publicis jobber vi tverrfaglig og du vil få mulighet til å jobbe tett med både innholdsprodusenter, analytikere, researchere og utviklere.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter personer med anslagsvis 2- 5 års erfaring fra mediebyrå, reklamebyrå, mediesiden eller kundesiden.

Du arbeider med mediestrategi, og medvirker til gjennomføring av medieplaner på tvers av alle kanaler, der du leder et team med operative mediespesialister. Du har erfaring med effektive arbeidsprosesser for håndtering av reklamekampanjer, fra mediestrategi og planlegging til innkjøp og dokumentasjon. Du har bred erfaring med kommunikasjonsfag og påvirkningsteorier, og med særlig tyngde fra den digitale kundereisen.

Du har evnen til å bygge tillit og motivasjon, og etablere tette relasjoner med både kunder, kollegaer og medier. Du er prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø. Du er nysgjerrig på fag, interessert i folk og har kommersiell teft.

Du må ha et brennende engasjement for markedsføring og du trives best på jobb når du kan kombinere innsikt, strategi, kreativitet og teknologi.

Ytterligere informasjon

I Publicis vil du få en variert og spennende hverdag, i et selskap med høy puls. Du vil bli del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, hvor faglig engasjement og nyskapende ideer blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø, med en rekke spesialister innenfor hele kommunikasjons- og markedsføringsfaget.

Vi er alltid åpne for nye ideer for hvordan ting kan gjøres bedre og dine tanker vil bety noe. Vi vil gi deg muligheten til å utvikle deg gjennom dyktige kollegaer, kurs, og tverrfaglige samarbeid.

Du får også oppleve våre sosiale lunsjer med mat fra kokkene på huset, sosiale tilstelninger, bordtennis- turneringer og turer, for å nevne noe.

Hos oss blir du en del av et internasjonalt miljø og et felleskap med ulike perspektiv og evner. Vi står sammen og spiller hverandre gode "en for alle, alle for en". Vi er forpliktet til prinsippet om like arbeidsmuligheter og til å skape et miljø med gjensidig respekt. Jo mer inkluderende og mangfoldige vi er, jo bedre blir arbeidet vårt!

Vi liker det flatt og her er alle i samme båt, uavhengig om du er nyansatt eller senior. Og ikke minst, vi liker å ha det moro på jobb!

Konkurransedyktige betingelser. Fulltidsstilling. Sentrale og moderne lokaler i Oslo sentrum.

Spørsmål til stillingen tas med Victoria Romberg

Legg ved søknad, CV og karakterer.

Vi vurderer ikke kandidater som ikke legger ved vitnemål.

Søknadsfrist og oppstart snarest: Vi vurderer søknader fortløpende!

Søknad og CV sendes her.

Publicis er en av Norges ledende byrågrupperinger med 200 ansatte som jobber i byråene Starcom, Kitchen, og MSL. Globalt er Publicis representert i 130 land og har 85 000 ansatte. Vi er kjent for å være nyskapende og faglig sterke innenfor våre kjerneområder, som omfatter strategisk rådgivning, teknologi, kreativitet og innhold. Hvert av byråene jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, både hver for seg og sammen som én gruppe gjennom det vi kaller for ”Power of One”.

Om Publicis

HER FINNER DU OSS

Apotekergaten 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER