Innsikt & analyse

Vi gir kundene bedre data og dypere innsikt slik at vi kan samarbeide om å ta bedre beslutninger enn resten av markedet. Vi leverer kvantitative og kvalitative analyser for alle miljøene i Publicis-huset. Enten du skal posisjonere merkevaren, finne din brand equity, måle omdømme eller evaluere effekt av medieinvesteringer, så er vi der for å hjelpe.

Vekstpotensiale

Mange bedrifter setter bremser for egen vekst fordi de ikke er bevisste på mulighetene de sitter på. Vi hjelper med å oppnå mer av vekstpotensialet ved å identifisere målgruppebaserte vekstmuligheter og nye attraktive kundegrupper.  

Riktig målgruppe

Det er bortkastede ressurser å kommunisere med mennesker som ikke er mottakelige for det du har å si. Vi skaper innsiktsdrevne og aktiverbare målgrupper som samsvarer med merke- og forretningsmål.

Innhold & budskap

Det er ikke alle budskap målgruppen lytter til. For å kunne kommunisere effektivt kreves det innsikt i målgruppen, hvordan de tenker og hva de tenker på. Vi sikrer at innhold og budskap resonnerer blant målgruppene.

Strategisk planlegging

Vi fjerner gjettingen fra strategi og planlegging. På den måten lager vi strategier som driver resultater, etablerer mål og kartlegger sammenhenger mellom direkte og indirekte effekter.

effektmåling

Vi måler effekt på den måten som best samsvarer med etablerte målsettinger, og gjennomfører målingen slik at du får sterkere innsikt. Dermed gir vi deg et ekstra fortrinn i videre kommunikasjon.

Fretex ønsker å motivere og inspirere til å gi bort brukt til jul. Derfor inviterte de bandet No. 4 til å holde en julekonsert i en av butikkene. Det var bare en liten hake; alt av instrumenter, klær, rekvisita til scenen måtte finnes på Fretex.

Les mer

Oslo har så mange opplevelser å by på – og som oftest bruker folk Ruter for å komme seg dit. Vi bygde derfor en opplevelsesutforsker, hvor Oslos befolkning kunne utforske det byen har å tilby.

Les mer

Lyst til å slå av en prat?

Carina Steven

Head of Insight & Research

carina.steven@publicis.no  
(+47) 952 78 886

Flash photography, Smile, Sleeve, Grey

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER