Nysgjerrig på hva vi har jobbet med før?

Utforsk alle kundecasene våre eller velg et tjenesteområde.

Illustrasjon av mann med fiskehode, bilde

Med glimt i gjellene minnet vi folk om viktigheten av å ha respekt for vannet – resultatet ble en nasjonal nullvisjon for drukning!

Du er ikke en fisk!

Les mer

Hvert år forekommer det et høyt antall ulykker på sjøen, men mange får heldigvis hjelp gjennom Telenor Kystradio. Tjenesten sørger for at katastrofale følger unngås i en lang rekke ulykkestilfeller. Likevel spør mange seg fortsatt om hva Telenor Kystradio egentlig er og hvilken verdi tjenesten gir.

Høyrelevant bølgevarsling

Les mer

Oslo har så mange opplevelser å by på - og som oftest bruker folk Ruter for å komme seg dit det skjer. Vi bygde derfor en opplevelsesutforsker hvor Oslos befolkning kunne utforske det byen har å tilby.

Ruter tar opplevelsene tilbake

Les mer

Banner for Stalltips-kampanjen til Rikstoto

Kan folk som ikke har interessere for hest bli interesserte i å spille på hest? Her er caset om Rikstoto sin lansering av Stalltips.

Stalltips

Les mer

Da Burger King skulle åpne en ny restaurant i Oslo Lufthavns ankomstområde ønsket de selvfølgelig økt trafikk og salg. Alt var klart for lansering - bortsett fra én ting: Ingen av de reisende visste at de hadde åpnet!

The Whopper has Landed at Oslo Airport

Les mer

Reklameplakat for kampanje for Høyskolen Kristiania

Gjennom bransjens kanskje mest avanserte digitale annonserigg har vi oppnådd en fenomenal salgsøkning gjennom kraftig vekst i digitale leads.

Alle studier skal med

Les mer

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER