PR

Publicis MSL er vårt PR- og kommunikasjonsbyrå. Vår visjon er å posisjonere våre kunder i fremtidens samfunn. Vi tilbyr alt fra strategisk rådgivning til operativ hjelp innen alle aspekter av kommunikasjonsfaget. Våre rådgivere har lang erfaring fra offentlig forvaltning, bank, næringsliv, varehandel, journalistikk, utdanningssektoren, frivillige organisasjoner og byrå.

Kreativitet og kampanjer

Et godt kreativt konsept kan løfte budskapet ditt og skape begeistring. Med PR som verktøy utvikler vi helhetlige konsepter som får oppmerksomhet og gir resultater. Sammen med Publicis-huset tilbyr vi også ledende kompetanse innen foto, video, teknologi og mediekjøp.

MEDARBEIDER- OG ENDRINGSKOMMUNIKASJON

Ledere har et viktig ansvar for kommunikasjon både utad og internt. Våre rådgivere har mye erfaring fra endringsprosesser i store børsnoterte selskap inkludert kreative kampanjer, filmproduksjoner og andre kommunikasjonstiltak. Vi tilbyr rådgivning og verktøy for effektiv medarbeider- og endringskommunikasjon.

Krisekommunikasjon

Kriser kan komme uventet og utsette virksomheten din for store prøvelser. Vi tilbyr kriseøvelser og utarbeidelse av kriseplaner for å forberede deg best mulig. Våre rådgivere har lang erfaring med krisehåndtering og bistår både operativt og strategisk når krisen inntreffer.

Medietrening & presentasjonsteknikk

Vi hjelper ledere og talspersoner å mestre intervjusituasjoner med relevante caser. Våre erfarne medietrenere, med bakgrunn fra journalistikk og næringsliv, tilbyr medietrening med profesjonell fotograf.

Medierådgivning & pressekontor

Vi lager strategier og planer for posisjonering i media, setter opp nyhetsrom, presselister og medieovervåkning tilpasset dine behov. Vi fungerer som førstelinje for journalistiske henvendelser, og våre rådgivere finner unike vinklinger som vekker interesse i både nyhets- og bransjemedia.

Topplederposisjonering

Toppledere har en unik mulighet til å utøve tankeledelse og posisjonere seg selv og virksomheten. Vi bygger deg som leder gjennom LinkedIn og innsalg til media. I tillegg tilbyr vi talspersontreninger og støtter ledere på arrangementer og i debatter.

Myndighetskontakt & Arendalsuka

Politiske beslutninger påvirker alle – virksomheter, organisasjoner og forbrukere. Vi hjelper deg med å forstå og navigere politiske prosesser. Årlig deltar vi på Arendalsuka, hvor vi bistår med å spille inn talspersoner til debatter, budskapsutvikling, arrangementer og innholdsproduksjon.

Selskapskommunikasjon, kommunikasjonsstrategi & omdømme

I en raskt skiftende verden er effektiv strategisk posisjonering avgjørende. Medarbeidere og kunder forventer at selskaper arbeider for verdier som strekker seg utover det kommersielle. God kommunikasjon støtter driften, skaper vekstmuligheter og bygger tillit. Vi hjelper med å lage kommunikasjonsstrategier, interessent- og omdømmeanalyser, utvikling og strukturering av budskap og god historiefortelling.

Savner du allerede Arendalsuka, eller går med planer om å arrangere debatt nede i Pollen i 2023? Da er vårt nye gratisprodukt Arendalsgeneratoren løsningen for deg.

Publicis MSL lanserer Arendalsgeneratoren

Les mer

En hånd tæpper bankkortet på en kortautomat

MSL var med på lanseringen av BankAxpet sitt nye ord og kampanje for kontaktløs betaling; «Tæppe».

Jakten på nyordet: Tæpping

Les mer

Kvinne i grønn blazer smiler til kamera

Det er ikke vanntette skott mellom jobb og fritid, og det finnes ingen kommunikasjon som er kun intern. Derimot finnes det en viktig målgruppe du bør legge mye tid og penger på å nå – medarbeiderne.

Det er ikke noe internt i internkommunikasjon

Les mer

Oversiktsbilde av Arendal på kveldstid

Stian Lyberg

Managing Director MSL

stian.lyberg@publicis.no

(+47) 988 32 578

Smile, Head, Shoulder, Sleeve, Standing, Grey, Beard

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER