Teknologi

I Publicis har vi en egen avdeling som jobber med data, analyse og innsikt, samt prestasjonsbasert, datadrevet markedsføring - fagområder som henger tett sammen i et stadig mer digitalisert kommunikasjonslandskap. Vi står blant annet bak Publicis-husets «operativsystem» Publicis Cortex og våre prisbelønte dynamiske annonseløsninger som gjør det mulig å personalisere budskap
i stor skala.

annonse- & markedsføringsteknologi

Du lykkes ved å velge de riktige verktøyene. Vi hjelper deg å velge, implementere og realisere verdien av verktøyene du trenger for å nå dine markedsførings- og forretningsmål.

Innsamling & utnyttelse av egne data

Utnyttelse av egne data er avgjørende for relevant kommunikasjon og effektiv markedsføring. Vi hjelper deg med å sette opp løsningene du trenger for å måle, målrette og optimalisere markedsføringsaktivitetene dine.  

Forbrukersentrisk kommunikasjon

God og relevant kommunikasjon på tvers av kanaler og flater er en forutsetning for gode digitale kundeopplevelser og økt effekt. Vi hjelper deg i mål ved å kombinere de riktige verktøyene med de riktige dataene på kreative måter for å sikre økt gjennomslagskraft, økt relevans og bedre kundeopplevelser.  

Datadrevne løsninger

Ren, strukturert og tilgjengelig data er av grunnleggende viktighet for at både mennesker og maskiner skal klare å utnytte data til å skape verdi. Vi hjelper deg med å fremskaffe best mulig datagrunnlag ved å omsette problemstillinger til behov, og behov til datadrevne løsninger som dashboards, algoritmer, analyse og prediksjoner.

Hvert år skjer det mange ulykker på sjøen, men mange får heldigvis hjelp gjennom Telenor Kystradio. Tjenesten sørger for at mange ulykker ikke får katastrofale følger, men mange spør seg fortsatt om hva Telenor Kystradio egentlig er, og hvilken verdi det gir.

Les mer

Oslo har så mange opplevelser å by på – og som oftest bruker folk Ruter for å komme seg dit. Vi bygde derfor en opplevelsesutforsker, hvor Oslos befolkning kunne utforske det byen har å tilby.

Les mer

Thomas Bjerkeli

Technology & development director

thomas.bjerkeli@publicis.no
928 77 484

Thomas Bjerkeli  smiler til kamera

Lyst til å slå av en prat?

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER

HER FINNER DU OSS

Apotekergata 12, 0180 Oslo
Postboks 131, Sentrum, 0102 Oslo

(+47) 906 34 400
hei@publicis.no

Org nr: 985 087 776 MVA

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER